0

CONDICIONS DE VENDA

 

Es fa constar que les presents condicions s’han establert per part de FREIXA SCP amb domicili social a la Cta. d’Alcover s/n, 43800 Valls (Tarragona) i CIF J43395128, d’ara endavant HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL, per al seu lloc web www.heuramusa.com.

TERMINI DE LLIURAMENT

Els enviaments peninsulars es realitzaran en un termini màxim de 5-6 dies laborables. HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL lliurarà les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 3 dies laborables una vegada confirmat el pagament per part del Client.

HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL també posa a la vostra disposició el servei de recollida al local sense cost. Una vegada rebuda la comanda i confirmat el pagament, HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL procedirà a la preparció de la comanda i avisarà al client quan estigui disponible per a ser recollida.

FORMA DE PAGAMENT

Les formes de pagament acceptades per HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL són:

  • Transferència bancària: una vegada efectuada la comanda, HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL mantindrà la comanda pendent durant un periode de 3 dies a partir de la data de realització de la comanda. Si, transcorreguts 3 dies des de la realització de la comanda no s’ha satisfet el pagament ni s’ha enviat còpia de l’comprovant a l’e-mail heuramusa@gmail.com, es donarà la comanda per no realitzada, i, per tant, es cancel·larà.
  • PAYPAL: després de confirmar la comanda, seràs conduït a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Un cop efectuat el procés de pagament, seràs reconduït de tornada a www.heuramusa.com i s’iniciaran els terminis previstos per al lliurament del producte.
  • BIZUM: HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL també dóna l’opció de realitzar el pagament a través de la plataforma Bizum. Un cop validat el pagament iniciarem els tramits d’enviament de la comanda.

DESPESES D’ENVIAMENT

Tarifa Standard d’enviament 9,95€.

S’estableixen les següents Condicions: Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec. S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades dalt. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel servei de missatgeria.

DRET A DESISTIMENT

Segons el que estableix l’article 103 de Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, els subministraments de béns confeccionat d’acord a les especificacions de consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, estan exempts de desistiment. Sense perjudici de l’anterior, si opera el dret de desistiment per a productes o serveis que no reuneixin les característiques anteriors, com ara gerros.

DEVOLUCIONS

Si no estàs satisfet amb la teva compra pots tornar-la en un termini de 14 dies naturals des del dia en que rebis els productes. Per a això només et demanem que ens ho notifiquis per escrit mitjançant un mail a heuramusa@gmail.com, indicant les dades necessàries per localitzar la compra i que la devolució es realitzi conservant l’embalatge original, en perfectes condicions i dins dels 14 dies naturals des de la data de recepció.

Per la nostra banda, en el moment en què rebem el teu mail, et comunicarem, mitjançant un correu electrònic, la recepció de la mateixa. Per complir amb el termini de devolucions, la comunicació relativa a la devolució de la compra ha de ser enviada abans que venci el termini corresponent.

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL qui s’encarreguerà de recollir els productes i/o canviar-los per els correcte, fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i/o canvi. En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL, com canvis de color o altres característiques, que siguin deguts a un canvi d’opinió o error per part de client a l’hora de fer la compra, haurà de ser el client qui s’encarregui de retornar o lliurar-nos directament en perfecte estat sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En aquests casos HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d’enviament. Així mateix haurà de ser el client qui assumeixi el cost directe de la devolució dels productes. HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL procedirà a realitzar el reemborsament dins dels 14 dies naturals a partir de la data de recepció de la devolució i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial. HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL es reserva el dret de retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.

Pel que fa a PLANTES i FLORS no s’accepteran devolucions.

IMPOSTOS

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

PREUS

Els productes es vendran a el preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part de client.

VALIDESA

HEURA MUSA ESTILISME I DISSENY FLORAL es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

Aviso de cookies
Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en que et puc ajudar?