0
Bodes General

Boda J&L

4 de febrer de 2021

Fa uns dies vaig tenir el plaer de decorar una cerimònia molt emotiva. A banda de l’excepcionalitat de la situació, aquesta boda era especial ja que es casava un amic d’infància amb el qual encara ens uneix una gran amistat familiar.

Una boda senzilla i discreta en un entorn molt acollidor, l’Espai Guinovart, d’Agramunt. La nostra decoració floral estava envoltada de les obres de l’artista que dona nom al museu. Espero que us agradi.

Us desitjo tota la felicitat del món J i L.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

Aviso de cookies
Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en que et puc ajudar?