0
Showroom

El nou showroom

18 de setembre de 2019
Heura Musa Bodes & Events

Avui us vull parlar d’un projecte que em fa moltíssima il·lusió. Fa dos anys vaig fer un pas endavant i va néixer el showroom, una aposta arriscada però que em feia molta il·lusió. Volia crear un espai més íntim i especial per les bodes, les decoracions, els tallers i els esdeveniments. Però ràpidament el projecte va créixer, va agradar i l’espai va quedar petit. Vaig iniciar una cerca d’un nou espai, però no em volia precipitar, volia que fos l’adequat, no em valia qualsevol lloc una mica més gran. I com que les coses sempre passen per un motiu, un dia donant veus, em va aparèixer

L’espai, així, en majúscules, em vaig enamorar quan el vaig veure. El nou local em permetrà fer tot allò que volia i no podia. Més espai d’exposició, atenció a les parelles, taller floral, botiga, flor fresca, planta i un jardí, quin jardí. Un oasi al mig del centre històric. Sé que us enamorarà tant com a mi, per això aviat obrirem les portes perquè totes el pugueu gaudir. Vull que sigui un espai on tothom hi sigui benvingut sigui per xerrar, tafanejar o seure a la fresca del meu oasi. Tot això ha estat possible gràcies a totes les persones que ens feu confiança cada dia, que veniu, que torneu i que ens feu costat.

Jardí del nou espai Heura Musa
Tot i que jo en sóc la cara visible, darrere hi ha moltíssima gent implicada que sense la seva ajuda, no seria possible. Evidentment parlo de la meva família que suen tant aquest projecte com jo mateixa. I per descomptat grans persones i amistats que tinc al costat. Mercès per ajudar a parir meravelles com aquesta.

Ens veiem ben aviat al carrer Peixateria!!!

Jardí del nou espai HeuraMusa

No Comments

Leave a Reply

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

Aviso de cookies
Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en que et puc ajudar?