0
General

Benvinguts a la Nostra Web

12 de setembre de 2019

Benvingudes!

Em fa molta, moltissima il·lusió escriure la primera entrada del blog i presentar-vos la nova web!

Encetem una temporada carregadissima de novetats, projectes nous i molt il·lusionadors, i la web és un d’aquests projectes. En aquest espai virtual vull donar a conèixer moltes de les coses que fem i poder explicar-vos-les una mica.

En primer lloc trobem l’espai destinat a bodes i events, que és una de les parts principals de la meva feina. La decoració i muntatge floral dels vostres casaments. Tot i que disfruto amb tot el que faig, la decoració d’esdeveniments es una de les coses amb la que disfruto més. Reunir-me amb les parelles, veure com poc a poc i reunió rere reunió, anem trobant els punts en comú i ens anem entenent, i com al final tot allò que haviem parlat, queda plasmat en un espai, en una cerimònia o en unes taules de banquet. Em fa feliç veure el resultat i saber que ha agradat.

Si aneu remenant la web anireu descobrint altres apartats amb tot allò que faig i ofereixo, com els tallers, les corones i complements florals preservats…. 

En un apartat també us parlo de mi, de qui sóc i per què em dedico a les flors. Una feina, per una banda molt sacrificada perquè ens ocupa caps de setmana, festius, temporades de vacances… quan s’acosten dies de bodes, són moltes hores al taller, dormir poc… però compensa i molt perquè m’apassiona la meva feina!

i per despedir el primer post, només us vull dir que gràcies per totes les persones que ens feu confiança i ens ajudeu a créixer!

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Míriam 14 de setembre de 2019 at 9:21

  Endavant carinyet! Tot anirà genial perquè tot lo que fas ho és! Felicitatssssss

 • Leave a Reply

  Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

  Aviso de cookies
  Obrir Xat
  Necessites ajuda?
  Hola, en que et puc ajudar?