0
General

Boda Eva i Alberto

10 de novembre de 2020

L’Eva i l’Alberto ho tenien clarissim, volien una boda de conte de fades, envoltats de pampa i amb un estil romàntic i molt chic.

El lloc escollit, l’Orangerie, un lloc preciós i amb molt d’encant, i ells dos, una parella preciosa, super enamorada i molt nerviosos perquè el seu dia fos perfecte. Crec que ho vam aconseguir. La cara que feia ell, sota l’arc infinit, al final de’aquell passadís de pampa, era de pel·lícula. Podria dir que mai he vist un nuvi tant nerviós. Ella, preciosa, semblava una princesa, envoltada de les seves dames. Com veureu a les fotos, quedaven ideals sota aquell arc.

Pel banquet vam escollir una taula alta plena de bombolles penjants que il·luminàven tots els comensals. La resta de taules, rodones, anaven decorades amb uns centres elevats. A continuació us deixo les fotografies d’aquell dia.

Merci parella per confiar en mi i us desitjo tota la felicitat del món!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

Aviso de cookies
Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en que et puc ajudar?