0
General

Boda Judit&Alba

6 d'agost de 2020

El dia 1 d’agost va ser l’escollit per elles, feia molt de temps que ho preparaven i tenien clar que si les autoritats no deien el contrari, la boda es feia!

Crec que una de les coses més importants per elles, no era fer la festa sinó fer-la envoltada de les persones que estimen, per això van tenir tant en compte tots els detalls; braçalets i agulles de solapes per les persones més importants per elles.

Crec que mai havia fet tantes agulles ni braçalets junts per una sola boda!

Els colors escollits? verds, marrons, bordeus, vi, rosa empolsat… amb un aire silvestre, molt rústic però un punt canyero, jugant amb flor tropical com la protea XXL.

Un welcome rústic, amb lettering de la Marta de Can Hippie home (no faig boda sense ella ja!), un petit corner pel gel hidroalcohòlic i mascaretes per si algun convidat no la portava. Un sitting plan seguint la línia del welcome i per acabar unes taules molt divertides. Les bases dels centres eren llaunes de conserva i pots de vidre pintats amb la cromàtica triada, a dins, flor silvestre, molt de verd i flors tropicals. Tot encaixava a la perfecció, la decoració, la manteleria, l’entorn… El lloc era La Masia del Pla i crec que tot plegat va ser un encert.

Noies, espero de cor que sigueu molt felices juntes!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

Aviso de cookies
Obrir Xat
Necessites ajuda?
Hola, en que et puc ajudar?