0
General

Boda Cristina&Jonathan

22 d'octubre de 2019

Avui us vull parlar d’una de les últimes bodes de l’any. La Cris i el Jonathan són una d’aquelles parelles que em van donar plena confiança. Sabien el que volien, m’ho van saber transmetre i jo els vaig entendre. En aquest enllaç també hi va tenir un paper molt important la meva amiga i dissenyadora, Anna Aneas. Puc dir que entre tots, vam fer que aquell dia lluís com es mereixia.

L’estil que buscàvem era molt neutre, amb tonalitats blanques, verdes, grises i un punt de préssec maquillat. Jugant amb mobiliari antic, molt de vidre, toc daurat i llum d’espelma. Creant un ambient bohemi i amb un punt melancòlic.

La cerimònia es va realitzar a l’església del Reial Monestir de Santes Creus. A l’entrada una benvinguda per rebre els convidats i un buffet de pètals.

Com que el passadís és molt llarg, vam vestir l’entrada amb un parell de peus de fusta amb treball floral, per marcar l’inici, i vam decorar tota la part final, amb un treball floral a terra i moltes espelmes il·luminant el camí. A la zona de l’altar, vam optar per un sol treball a sobre la taula, discret però seguint la línia de tota la decoració. L’església és molt gran i amb un gran retaule i amb un detall a sobre la taula, ja quedava decorat i elegant.

Ens va enamorar molt la taula presidencial del banquet, una taula només pels nuvis, amb una gran garlanda de flor al davant, amb fanals i porta espelmes a terra i darrere seu una cortina de verd, llum i plumeti. Un estil que defineix molt bé a la parella, decidits i amb les idees molt clares.

Us deixo a continuació un recull de fotografies realitzades per l’Anna Aneas.

Parella, us desitjo tota la felicitat del món!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cristina 22 d'octubre de 2019 at 12:12

  No podriem haver escollit ningú millor. Tota la decoració va ser espectacular. Estem encantadíssims!! Sense dubte et tornariem a escollir amb els ulls tapats. Una abraçada molt forta guapa!

  • Reply Heura Musté 4 de gener de 2020 at 18:03

   Merci bonics!!! va ser un plaer treballar en el vostre enllaç, ho vau posar tot molt fàcil!

  Leave a Reply

  Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

  Aviso de cookies
  Obrir Xat
  Necessites ajuda?
  Hola, en que et puc ajudar?