0
General

Boda Sílvia i Èrik

27 de juliol de 2020

Avui us parlo de la meva primera boda dins de la nova normalitat. És l’any de la incertesa, del “tirem endavant o ajornem” Què fer? Quina és la decisió correcta? Per mi, totes, perquè ningú sap amb certesa res de res i per tant, l’únic que podem fer és adaptar-nos i treballar amb la màxima flexibilitat i professionalitat possible.

El dissabte 25 de juliol vaig decorar la primera boda postcoronavirus i crec que vaig tenir la immensa sort que l’Èrik i la Sílvia fossin la parella de la meva primera boda, ho van posar tot super fàcil i va ser un plaer enorme poder formar part del seu gran dia.

El lloc? La preciosa finca de Campau, una masia datada del segle XVIII i situada a Sant Jaume dels Domenys, sens dubte, un lloc idíl·lic. Allí, sota un pi enorme es va celebrar la cerimònia civil, amb una decoració senzilla i molt adaptada a l’espai. Amb un estil silvestre, amb tons verds, blancs i grocs i complementant amb decoració rústica.

Les taules del banquet van ser pura màgia, tot encaixava a la perfecció i flors, mobiliari, entorn… Us deixo una sèrie d’imatges perquè pugueu gaudir de tot el treball floral.

Gràcies Anna per venir al rescate i per les precioses fotos.

I sobretot gràcies Sílvia i Èrik per confiar en mi. Sigueu molt feliços!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna Aneas 27 de juliol de 2020 at 13:48

  Gràcies a la vida que ens ho posa tan fàcil quan es tracta de fer equip! ❤️✨

 • Leave a Reply

  Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

  Aviso de cookies
  Obrir Xat
  Necessites ajuda?
  Hola, en que et puc ajudar?