0
General

Boda Iskra&Ferran

4 de gener de 2020

Avui us vull parlar d’una boda diferent i molt especial. Primer, era una boda d’hivern, que són precioses i n’hi ha poques. Segon, era lluny de casa, d’aquelles que has de repassar la furgoneta quaranta vegades perquè, si et deixes alguna cosa al taller, no ho pots anar a buscar. I tercera i la més especial, va ser una boda conjunta i sota la direcció de Blomstra styling&design, o el que és el mateix, sota la batuta de la meva amiga Anna. Ella va dissenyar i coordinar tot l’estilisme de l’esdeveniment i va confiar en mi per la part floral i part de la decoració. El lloc? Una masia-restaurant a Sant Andreu de Llavaneres, la parella? L’Iskra i el Ferran, un amor de nuvis i molt divertits. Tot tenia una línia molt senzilla, amb elements vegetals però molt poca flor, bàsicament verds i cortadèria, o el que és el mateix, plomalls. Però donant un paper destacat al vermell, un color potent i amb caràcter que referenciava el carisme de la parella, però no en els elements florals sinó en la papereria de la boda, dissenyada per l’Anna.

Comença la decoració amb una benvinguda, un racó de mantes i una taula de te calent i xocolata. Un passadís decorat amb plomalls i espelmes i a cada cadira una bosseta de pètals i mix d’olor. Un altar simple amb un arc decorat i una banqueta. Una parella enamorada i molts amics per compartir el dia. Res més.

Aperitiu en una placeta, un sitting plan preciós i música.

Banquet, llums de festa major, taules decorades i molta alegria.

Música, ball, barra lliure, i una taula dolça espectacular.

Fi

A continuació us deixo un recull de fotografies, fetes i editades per l’Anna Aneas, perquè pugueu veure la preciositat de boda que van tenir l’Iskra i el Ferran.

Parella us desitjo de tot cor que sigueu molt feliços!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Miriam 4 de gener de 2020 at 21:33

  Una decoració floral bonica, armònica i especial, amb un estil que només pots plasmar tu Heura, fas una feina impecable. Felicitats per la feina ben feta a tot l’equip!

  • Reply Heura Musté 5 de gener de 2020 at 9:56

   Moltes gràcies bonica, ho fem amb tot l’amor del món perquè ens encanta la nostra feina!

 • Reply CanHippieHome 5 de gener de 2020 at 11:50

  espectacular tot! cuidant cada detall m’agrada molt!

  • Reply Heura Musté 5 de gener de 2020 at 12:17

   Merci! Els detalls marquen la diferència.

 • Reply Anna 13 d'abril de 2020 at 9:51

  Quin equipàs! Orgullosa de viure grans aventures amb tu Heura! Per moltes més juntes!

 • Leave a Reply

  Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi a l'enllaç per a més informació. Gràcies! ACEPTAR

  Aviso de cookies
  Obrir Xat
  Necessites ajuda?
  Hola, en que et puc ajudar?